Juga

Memòria

Posa a prova la teva memòria amb diferents fotografies de Solsona.

Pinta

Dibuixa i posa color als gegants de la Festa Major.

Puzle

Resol aquests puzles amb imatges històriques de Solsona.

Vesteix

Vesteix amb diferents complements els Gegants Vells, els Gegants Joves i els Gegants Bojos.

Altres jocs

Sudoku Infantil

Pàgina web dedicada a petita infància. En aquest joc podreu introduir-vos en els sudokus a partir de diferents animals. Troba els animals que falten seguint les normes del sudoku tradicional.

Jocs de l’aigua

l’Agència Catalana de l’Aigua crea aquests jocs per on navegaràs per un mar de lletres, descobriràs les mil i una aigües, pintaràs paisatges i travessaràs laberints.

El joc del llop

El parc natural Cadí Moixeró disposa d’un joc interactiu en línia sobre el coneixement del llop i la seva importància dins de l’ecosistema. Per a infants de 7 a 12 anys.

Els somnis de Narcís Monturiol

El joc, que combina entreteniment amb informació sobre la vida i l’obra de Monturiol, pretén apropar la figura de l’inventor català als alumnes d’11 i 12 anys.

El joc de l’aigua

Aprèn a estalviar aigua a través d’aquest joc i estigues alerta de totes les accions que cal fer.

Bicicla’t

El Servei Català de Trànsit va posar en marxa un joc per fomentar l’ús de la bicicleta. Està pensat per a nens i nenes de 6 a 12 anys. L’objectiu és donar consells sobre l’equipament necessari per anar amb bici, reflexionar sobre la circulació i revisar riscos que el ciclista ha de tenir amb compte.

Can Seixanta

Joc sobre els hàbits saludables per a infants entre 8 i 12 anys. Cada tema consta de tres minijocs. Els jocs es poden jugar en versió oberta, sense haver-se de registrar.