Juga

Memòria

Posa a prova la teva memòria amb diferents fotografies de Solsona.

Pinta

Dibuixa i posa color als gegants de la Festa Major.

Puzle

Resol aquests puzles amb imatges històriques de Solsona.

Vesteix

Vesteix amb diferents complements els Gegants Vells, els Gegants Joves i els Gegants Bojos.

Altres jocs

Jocs de l’aigua

l’Agència Catalana de l’Aigua crea aquests jocs per on navegaràs per un mar de lletres, descobriràs les mil i una aigües, pintaràs paisatges i travessaràs laberints.

El joc del llop

El parc natural Cadí Moixeró disposa d’un joc interactiu en línia sobre el coneixement del llop i la seva importància dins de l’ecosistema. Per a infants de 7 a 12 anys.

Els somnis de Narcís Monturiol

El joc, que combina entreteniment amb informació sobre la vida i l’obra de Monturiol, pretén apropar la figura de l’inventor català als alumnes d’11 i 12 anys.

El joc de l’aigua

Aprèn a estalviar aigua a través d’aquest joc i estigues alerta de totes les accions que cal fer.

Bicicla’t

El Servei Català de Trànsit va posar en marxa un joc per fomentar l’ús de la bicicleta. Està pensat per a nens i nenes de 6 a 12 anys. L’objectiu és donar consells sobre l’equipament necessari per anar amb bici, reflexionar sobre la circulació i revisar riscos que el ciclista ha de tenir amb compte.

Can Seixanta

Joc sobre els hàbits saludables per a infants entre 8 i 12 anys. Cada tema consta de tres minijocs. Els jocs es poden jugar en versió oberta, sense haver-se de registrar.

Tibao

Col·lecció de jocs per a infants de 3 a 6 anys per conèixer la sabana africana. Recol·lectareu estrelles damunt d’una zebra,fareu petits puzles, tocareu el xilofon, capturareu fruites…